RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

30 Nisan 2010 Cuma

Ankaralı Blog Sahipleri Buluşmasına Gelen Var Mı?


       Merhaba canlarım, bu güzel bahar günlerinde insanlar kendilerini dışarı atmak, parklara, yeşil alanlara gitmek,  güzel insanlarla güzel muhabbetler etmek, güzel yerlerde gezmek istiyorlar. Eminim sizlerde böyle düşüncelere kapılıyorsunuzdur…

        Biraz monotonluktan kurtulmak hem tanışıp hem kaynaşmak ister misiniz? O zaman ben diyorum ki; Ankaralı blog yazarları olarak bir kere daha buluşalım, hem ilk buluşmaya gelemeyen arkadaşlarımız da gelir hem de Başkent hanımları olarak kendimizi gösterelim ne dersiniz? Aslında ben Kardelencraft arkadaşımın da önerisiyle günübirlik bir gezi yapmak istiyordum ama olmadı, belki başka zaman da öyle bir buluşma yaparız. 

        Dün Kızılay’da bir işim vardı, erken bitince büyük buluşma için merkezi, herkesin rahatlıkla gelebileceği mekân baktım, elimde çocuk arabası neredeyse girmediğim cafe, bistro kalmadı ama çok şık bir mekân buldum, umarım beğenirsiniz.

       Benim tarih, saat ve mekân konusundaki önerim; 15 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’de Kızılay’daki Park BulvarPark Bulvar,
hem herkesin kolayca gelebileceği yani merkezi hem rahat olabileceğimiz hem de şık bir yer diye burayı öneriyorum.  Buluşma yeri, saati ve tarihi konusunda sizler de önerilerde bulunursanız çok sevinirim canlarım. 
 
 
 
     Eveeeeet, artık topu sizlere atıyorum, gelmek isteyenler el kaldırsın lütfen… Ayrıca sizlerden bir ricam var; duyanlar duymayanlara haber versin de bu sefer biraz kalabalık olalım ne dersiniz? 
 
 Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum, hadi bakalım...

Sevgiyle kalın canlarım…


Fotoğraf buradan alıntıdır...

13 yorum:

  1. hadi yaaa çok isterdim katılmak ama O tarihte kısmetse İstanbul'da olacağım. Malum 19 Mayıs'ı fırsat bildim:))

    YanıtlaSil
  2. yine mi:(((((
    ben yine yokum ama:(((
    annemler orada onu göndersem:)))
    size iyi eğlenceler canım arkadaşım benim için de gülün olur mu:))))))

    YanıtlaSil
  3. Lolipu, acaba senin gibi tatili fırsat bilip biryerlere gidenler olur mu diye düşündüm aslında eğer gelemeyen olursa sonraki haftaya alalım diyorum, bakalım çoğunluk ne derse... Sana şimdiden iyi gezmeler canım...

    Tiryakicim, Altınpark bence biraz uzak gençlik parkı da olabilirdi aslında açık hava bakımından, bakalım ne diyecek arkadaşlar. Ayrıca ben yiğiti babasına bırakıcam o gün, beni oturtmaz vallahi.

    Acemicim, annen de gelebilir tabiki neden olmasın:D ama senin de olmanı isterdim yani...

    YanıtlaSil
  4. Cumartesi o saatte, kızımın jimnastik kursu var. Bir de tarih değişirse, yer olarak Park bulvarı biliyorum da 20 yıldır Ankara'da yaşayan birisi için çok utanarak söylüyorum Altınpark yada Gençlik parkına hiç gitmedim:))) Bu nedenle fikir beyan etmesem iyi olur:)))

    YanıtlaSil
  5. Canım çok isterim ama yinede tarih yaklaşınca net ve kesin bilgi veririm. Çok hoş ve rahat bir mekan bulmuşsun şekerim, çok güzel kaynaşılır

    YanıtlaSil
  6. Ankara da olmuş olsaydım sizinle olmak isterdim.
    Güzel bir gün geçirmenizi dilerim sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. O tarihte sanirim ben mezuniyet torenimdn cikmis olcam .Baska tarih olamazmiki

    YanıtlaSil
  8. Ama kızlar şimdiden su koyverdiniz napıcam ben yahu dermişim :D tarih kimseye uymuyor herhalde isterseniz sonraki hafta yapalım yani 22 Mayıs, ne dersiniz?

    Diğer önerilerinizi de bekliyorum canlar...

    YanıtlaSil
  9. Tatlişko, hem hediyeciler hem de Ankaralılar üzdü seni galiba:((( Hafta sonu olması sıkıntı yarattı galiba. Daha vakit var, ayarlanır bir şeyler. Olmadı çocukları da kapar gelirim:)))

    YanıtlaSil
  10. Çilekcim güzel arkadaşım, yok bu konuda kimse üzmedi benim asıl hedefim bütün ankaralı arkadaşlarımla bir arada olmak istiyorum onun için çabalıyorum, herkes gelse ama işi çıkanlar oluyor ne yapalım :D şu tarih konusu bir ayarlansa içinm çok rahat edecek. Hadi bakalım bekliyoruz. Öptüm güzelim seni de kızını da :D

    YanıtlaSil
  11. Sibelciğim, alışveriş merkezlerinden birinde buluşsak nasıl olur? Çocuklarıyla gelen arkadaşlar için daha rahat olmaz mı oralar? Tarih konusunda bir sıkıntım yok hafta içi olmadığı sürece sorun yok :)

    YanıtlaSil
  12. Yeşimcim, aslında avm ler olabilir bu da bir kenarda dursun bakalım, diğer önerilere de bir bakalım canım.

    YanıtlaSil
  13. Sibelciğim Bende Gelmek isterim Lütfen beni unutma olurmu canım Sevgiler Serap

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...