RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

30 Mayıs 2010 Pazar

Kağıt Mendil Çantası ve Kitap Ayracı…


     Merhaba arkadaşlar, “Ankaralı Blog Sahipleri” buluşmamızda ben kızlara ufak hediyeler hazırladım hem benden bir hatıra kalsın hem bu günü hatırlasınlar diye çantalarına şık bir kâğıt mendil çantacıkları ve kitaplarına ayraçlar yaptım. 

    Bu kâğıt mendil çantacıklarını yabancı bir sitede görmüştüm ve 10 marifet sitesinde yayınlamıştım. Aslında keçeden çok güzel oluyor ama ben hafta içi çarşıya inemediğim için evdeki 3 paket temizlik bezlerinden yaptım. 


     Kâğıt mendile göre ayarlayıp sürfile makasıyla bezin kenarlarından kestim, dörde böldüm ve iki ucunu tam ortalarına getirip kenarlarından kalın bir iple düz dikiş diktim. Üzerine de biraz şık göstersin diye çiçek boncuk diktim. Umarım beğenmişsinizdir kızlar :D Çantalarda ağzının yapışkanı açılan mendillerden kurtulmanın hem şık hem iyi bir yolu diye düşünüyorum.
 
 
      Ayraçları yapmak için de bir kutu abeslang (satanlar ısrarla öyle söylüyorlar yani tahta dil tutucu) aldım, üzerine oğluşumla minik sticker yapıştırıp gazlı kalemlerle boyadım. 


    Ayrıca “bulutgölgesi” Tülin ablaya, “AtölyeKedi” Evren'e ve “Ojeliparmaklar” Yeşim’e hediyeleri için, "Aşkım&Aşkım" Öznur'a da peçeteleri için teşekkürler ediyorum.

    Sevgiyle, sağlıcakla kalın canlarım…

13 yorum:

  1. sibelcim nefis nefis olmuş..harika bir çalışma çıkartmışsın oğlunla...sevghiler..

    YanıtlaSil
  2. mhb canim .Neguzel hediyeler yapmisin ya .Keske bende gelebilseydim

    YanıtlaSil
  3. Gülincim teşekkürler canım.

    Teşekkürler Şehnazcım, sen de harikasın :D

    Kamilecim hediyeler için mi gelecektin yoksa hı :D bak müsait olduğun zaman ablacım buluşmak istiyorum de görüşelim canım olur mu? sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir buluşma gerçekleşmiş, orada bulunamadığım için çok üzgünüm, senin el emeği hediyelerinde çok güzel olmuş. Hepinizin resimlerine uzun uzun baktım, harikasınız.

    YanıtlaSil
  5. canımmmmm, ne de güzel düşünüp yapmışsın ellerine sağlık:) arkadaşlarım güle güle kullansınlar:) öptüm arkadaşım, yiğitimi de öp benim için:)

    YanıtlaSil
  6. Aha ha, ben o güzel şeylere sahip olanlardanım:)) Sibelciğim hem buluşmayı süper bir şekilde ayarladığın için, hem de hediyeler için öptüm canım:)))

    YanıtlaSil
  7. Sen de gelseydin şekerim ne iyi olurdu, neyse çelebi ile seni ayrıca bekliyoruz canım..

    Acemicim teşekkürler canım, öptüm teyzesi...

    Ben teşekkür ederim çilekcim çocukları öp...

    YanıtlaSil
  8. Sibel'ciğim, harika hediyelerin için tekrar teşekkür ederim. Çok beğendim :) Senin ve Yiğit'in ellerine sağlık :) Bana da teşekkür etmişsin :) ben bişey yapamadım ki :(

    YanıtlaSil
  9. Olur mu, Yiğit mavi filini çok sevdi teyzesi... Teşekkürler tatlım...

    YanıtlaSil
  10. merhaba sibelciği hediyeler için çokk teşekür ettim öteki hediyeleride veren arkadaşlarada çok teşşekürettim canlarım ne güzel hediye almak he rşey için teşekkürler .sibelciği bir gün kahveye bekliyorum canım iyi akşamlarr

    YanıtlaSil
  11. Neriman ablacığım ben sizlere teşekkür ederim o gülen gözlerinizle bizlere neşe verdiniz. Bir gün gelicem ablacım kahfeye söz. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. I just added your website on my blogroll. I may come back later on to check out updates. Excellent information!

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...