RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

18 Şubat 2011 Cuma

Kelebekli Anahtarlıklar...

     Merhaba arkadaşlar, kursta yapılan anahtarlıkları izlere göstereyim dedim. Bu şirin anahtarlıkları kurs arkadaşım Semra abla ve hocamız yaptı. Bir ara sınıfta bu anahtarlıklar modaydı, bazı arkadaşlar bu anahtarlıklardan yapıp hediye ettiler, güzel bir hediye bence :D Ellerinize sağlık kızlar...

     Bu güzelleri hocamız yaptı, çok şirin oldular. İkisi de hediye gitti...
 

    Bu anahtarlığı da Semra ablam yaptı, aslında bu anahtarlıkta iki taneydi biri hediye gitti, bunu da kendine yaptı.
 

     Çok şirinler değil mi? Sahipleri güzel günlerde kullansın... Sevgiyle kalın canlarım...

11 yorum:

  1. Çok güzeller yapanların ellerine sağlık, bende buna benzer bir anahtarlık yapmıştım pencereleri boş bırakmayıp fistodan perde yapıp yapıştırmıştım öylede şık duruyor.

    YanıtlaSil
  2. Nilgünüm teşekkürler,

    Meral hanım bak bu fistodan perde güzel fikir, eminimçok şık olmuştur. Elleirne sağlık, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. çok şirinler ellerine sağlık yapanların senin saksıyada bayıldım süper.

    YanıtlaSil
  4. Sibel hanım merhaba, bloğuma gelmişsiniz, çok mutlu oldum. Güzel düşünceleriniz için de teşekkür ederim. Sizin de çalışmalarınız çok güzel. İnşallah bir araya gelir tanışırız, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Sibel hanım merhaba, daha önce de mesaj bıraktım sanıyorum ama herhalde kayıt hatası oldu. Bloğuma gelmişsiniz çok mutlu oldum, güzel düşünceleriniz için de çok teşekkür ederim. sizin çalışmalarınız da çok güzel. İnşallah biraraya gelip tanışma fırsatımız olur. sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  6. Sibel hanım bloğuma gelmişsiniz çok mutlu oldum, güzel düşünceleriniz için de çok teşekkür ederim, sizin çalışmalarınız da çok güzel. İnşallah bir araya gelip tanışma fırsatımızı olur, sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Sibel hanım, blog dünyasında yeni olduğum nasıl da anlaşılıyor değil mi? Aynı yorumu üç kez yayınlatmayı başarabilmişim yani (!)Ay çok utandım vallahi, kusura bakmayın. Tekrar sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Örgü çantam teşekkür ederim canım...

    Tiryakim sağolasın canım,

    Elişi defteri, olsun aslında fazla olanları silecektim ama hepsini ayrı güzel yazdığım için kıyamadım. TReşekkür ederim canım...

    YanıtlaSil
  9. çok güzeller.. :)

    bu arada herkesi bloğuma beklerim

    http://sutlugofret.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...