RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

9 Mart 2010 Salı

Baharın Şenliği ve Gelen Giden Hediyeler...

     
      Bir yazımda bahsettiğim gibi Bahar arkadaşımız Kadınlar Günü ile ilgili çok hoş bir etkinlik düzenlemişti, hem bizlere güzel bir eğlence oldu hem de yeni arkadaşlarımız oldu. Tekrar teşekkürler Baharcığım...



     Ben diğer hediyeleşen arkadaşlardan daha şanslı hissediyorum kendimi çünkü benim hediye vereceğim arkadaşım Gülen, hem Ankara'da hem de yakın semtlerde oturuyormuşuz, hediyemi neden elden vermeyeyim ki dedim ve buluşmaya davet ettim, ama hediye verecek kişinin ben olduğumu söylemedim tabiki, sürpriz olsun istedim:). 



     Güzel yürekli bir arkadaş olması konusunda yanılmamışım, hemen davetimi kabul etti sağolsun. Hediyemi vermek için bir alışveriş merkezinde buluştuk ve daha da yakından tanıma fırsatını yakaladım. Adı gibi devamlı gülen, sohbeti ve eğlenceyi seven, yüreği güzel, esprili ve çok sevimli bir arkadaş... Ayrıca çocukları da çok seviyor tabiki çocuklar da ona bayılıyor, Yiğit ile çok güzel oynadılar... 



     Ne kadar çok eğlendiğimizi de anlatamam, ama fotoğraflar anlatır diye düşünüyorum... Tanıdığım ve tanıştığım için çok mutlu oldum, yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın Gülenciğim... Her zaman Sevgiyle ve Mutlulukla kal...



     Hediyelerimi verirken yüzünün halini unutamıyorum canım benim, nasıl da şaşırdı... "Demek o fail sendin, ben de kaç gündür kim bu acaba deyip duruyordum" dedi, açıpta hediyelerini görünce o da, ben de çok mutlu olduk.



     Hediyelerim ise; kırmızı ve krem renklerde Derya Baykal saç bantı, buzdolabı cebi, kolye ucu ve Gülenim için bir çeşit kokulu bitkisel yağ, bu hediyelerimi de kendi kapladığım bir kutu çanta da verdim. Saç bantını hemen taktı ve diğer hediyelerimi de çok beğendiğini söyledi sağolsun, yüzündeki mutluluk herşeye değer doğrusu.



     Bir de bana gelen gelen hediyeler var tabiki... Ben de Kelebekana'ya çıkmışım, çok güzel hediyeler göndermiş, ellerine sağlık, çok hoş ve değişik,  düşünülerek hazırlanmış hediyeler bunlar. Antalya Kemer'den içine sevgisini ayrıca mis gibi deniz kokusunu da koyup buralara göndermiş, güzel yürekli ablam benim, tekrar teşekkürler... Elime ulaşması biraz sorunlu oldu ama azmedip pazartesi gidip aldım, postanedeki halimi görenler delirmişim gibi baktılar ama bilmiyorlar ki neye sevindiğimi :) 



     Hediyelerime gelince; çok güzel örülmüş gri renkte saçbantı, bir çift küpe, yakmagül broşu, nazar boncuğu, iki tane minicik süs, Kemer'in denizinden inci ve deniz kabukları ve Bayram Yemekleri kitabı... Ellerine, yüreğine sağlık Gül ablacım, umarım görüşmek te kısmet olur.

Sevgiyle kalın canlarım...

14 yorum:

  1. Kıskandımbiraz sonra Ankara Buluş
    masını okuyup çatlıyacağım

    YanıtlaSil
  2. FOTOLAR ÇOK GÜZEL ..resimdeki oğluşun mu??benimde bir oğlumvar 11 yaşında ..bir ..birgün ankaraya gelirsem tanışıp görüşmek isterim ..seni tanıdığıma çok memnun oldum ..etkinlik düzenleyip kaynaşmaya vesile olan baharcığı da bu yüzden çok seviyorum ..sevgiyle sağlıkla kal ..antalyaya gelirsen beklerim ..

    YanıtlaSil
  3. Özdenciğim kıskanma şekerim yazın nasılsa senin için bir buluşma ayarlıycam, seni dört gözle bekliyorum arkadaşım. İnşallah Ankara'da olurum da seninle de buluşuruz, blogumuza resimleri de koyarız, kıskandırırız :) Öptüm seni de Eylül'ü de şekerim...

    YanıtlaSil
  4. Kelebekcim, evet benim oğluşum, Yiğitim teyzesi. Allah bağışlasın, seninki de abi olmuş. Ankara'ya beklerim ablacım, ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum. Teşekkür ederim, oralara gelirsem muhakkak uğrarım canım...

    YanıtlaSil
  5. Hediyelerini güle güle kullan canım ..

    YanıtlaSil
  6. Sizi gidi çılgınlar:)) Ne güzel pozlar vermişsiniz bayıldım:)
    Hediyeler de pek güzel, güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler Bizim gibiler, evet çok eğlendik o gün, sağolsun Gülencim...

    YanıtlaSil
  8. valla tebrikler ne güzel arkadaşlık kurmuşsunuz.ben blogcudan blogger a yeni geçtim(http://beyazsepetim.blogspot.com/)
    sizi yeni takip etmeye başladım.etkinlikler falan burda çok güzel bende beklerim sayfama.herkeze mutluluklar.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler beyazsepetim, blogun hayırlı olsun. Geliriz ziyarete :)

    YanıtlaSil
  10. Sürprizlerle dolu güzel bir gündü. Tanışmamıza sebep olduğu için Bahar'a teşekkürler.
    Ben ne kadar yorgun çıkmışım fotoğraflarda. Sabahlara kadar atkı şapka örüp bir kaç saatlik uykuyla yine örmeye devam edersem olacağı budur.
    Toparlanmaya başladım ama.
    O güzel gün için teşekkürler Sibel'ciğim..

    YanıtlaSil
  11. ayyy bi dakka olaya ben el koyamadım... durun bakalım etkinlik yöneticisinin haberi olmadan gizli buluşmalar falan nooooluyoruz, kabul etmiyorum işte kıskanıyoruuuuuuuuuum........ hediyelerini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  12. Gülencim, asıl ben teşekkür ederim böyle eğlenceli bir gün geçirdiğimiz (Yiğitimle birlikte biz yani) için. Tekrar görüşürüz güzelim.

    Baharcım canım benim sayende çok hoş dostluklar oldu, kıskanma canım senin sayende buluştuk biz :) Sen de gel Ankara'ya seni de alalım aramıza :) Hediyelerimi de güle güle kullanmaya başladım bile canım sağolasın.

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...