RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

9 Mart 2010 Salı

Beklenen Ankara Buluşması...


     Eveeeet gelelim Ankaralı 10 Marifetçiler ve blogger arkadaşlarımla, canlarımla buluşmamıza... "Acaba herkes gelecek mi, kimler gelebilecek, nasıl buluşacağız, bir aksaklık çıkar mı, eğlenebilecek miyiz ?" diye kendi kendime günler öncesinden başlamıştı heyecanım.



     Ben geceden buluşmamızın son durumunu ve gelebilecekler listesini yapıp blogumda yayınlamıştım. Beklediğimden çok az bir katılım oldu, öncelikle hava muhalefetine rağmen gelen sevgili dostlarıma bir kez daha çok teşekkür ederim, beni arayarak katılamayacaklarını bildirenler de sağolsun. Ancak, ne olursa olsun 5 dakika da olsa vakit ayırıp, diğer arkadaşlarımında gelmesini beklerdim, üzülmedim ve kırılmadım desem yalan olur.

 
  
 


     Davetime gelen arkadaşlarım Barda, Sibel, Aysece ve Acemi Hobici'dir. Daha sonra aldığım mesajlardan "daha önce haberdar olmaları halinde gelmekten zevk duyacaklarına" dair Aşkım&Aşkım ve elifin terazisi arkadaşımdan mesaj aldım, daha sonraki buluşmalarda kısmet olursa onlarla da görüşürüz inşallah.

 

 

     Gelelim buluşma günümüze, yukarıda 10 Marifet isimlerini verdiğim arkadaşlarım sırasıyla buluşma yerine geldiler. Hepsi de başka işleri olmasına rağmen bir fırsat yaratarak gelmişlerdi, hele Acemi Hobici taa Fethiye'den gelmişti (benim için gelmemişti tabi, ama Ankara'ya gelişi benim davetime denk gelmiş ve buluşmamıza katılmıştı), Aysece arkadaşım da evde misafirleri olasına rağmen "söz verdim, gitmeliyim" diyerek geldi sağolsun. Önce tanışma faslı, ardından koyu bir sohbete başlandı.



     Hobilere nasıl başladığımızdan, 10 Marifet sitesini nasıl keşfettiğimizden ve bu site sayesinde neler ürettiğimizden konuştuk. Ayrıca ailelerimizden, iş hayatından da bahsettik. Eğlenceli ve güzel bir gün geçirdik.




     Bu arada gelen konuklarım için bugünün anısına küçük birer hediye hazırlamıştım. Blog'umdaki çoğu fotoğrafın çekiminde ve düzenlemesinde benden yardımını esirgemeyen değerli eşim Murat (Muratte; www.artzelphotography.com), bugünde hem biricik oğlumuza bakmış, hemde bizlerin fotoğraflarını çekerek, bugünün fotoğraflarda ölümsüzleşmesini sağlamıştır. Oğluşuma uslu durduğu için, eşimede bana destek olduğu için ayrıca teşekkür ederim.

 
 

    Böyle güzel bir buluşma olduğu ve eğlenceli bir gün geçirmeme katkıda bulunduğunuz için sizlere kocaman kocaman teşekkürler ederim, umarım tekrar güzel günlerde buluşmak ve görüşmek üzere canlarım...

    Sevgiyle kalın...


Dip NotBu yazımda bir hatam olmuşsa kusura bakmayın, gelen gelmeyen herkese saygım ve sevgim var, tekrar buluşmak ve görüşmek üzere....

21 yorum:

  1. çok güzel bir buluşma olmuş Sibelcim
    orda olmak vardı.. Umarı mbir ankara ziyaretimde görüşebiliriz.. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. İnşallah hilalcim, buralara geldiğinde görüşelim güzelim...

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir buluşma olmuştur buna eminim. Hepiniz ne güzel görünüyorsunuz. Aranızda olabilmeyi ne çok isterdim taaa Konyalardan gelebilmeyi:))

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar üzülmeyin Ankara dakilerin bir kısmı da gelemedi :)

    İnşallah sizlerle de buluşuruz yetenek-sizin :)

    YanıtlaSil
  5. günaydın sibel, yazını okudum.ilk seferinde hep böyle oluyor. öyle bir heyecan duyuyorsun ki.nasıl birileri ile tanışacağım diye...ama onları görünce sanki yıllardır tanıdığın ama bir türlü görüşemediğim dostların gibi kucaklıyorsun..inşallah hızlı tren yapılınca ankara/konya buluşması yaparız...sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  6. Ay ne güzel eğlenmişsiniz:)))
    Yüzlerindeki o gülümseme hiç eksilmesin, hepiniz çok hoş görünüyorsunuz:)

    YanıtlaSil
  7. Sibelciğim ne güzel olmuş harika resimler :) Sevgili Eşin Murat Beyinde ellerine sağlık onadaçok tşk ederiz :)

    YanıtlaSil
  8. canım bizim içinde öyle güzel bir gündü ki...hepinizi de çok sevdim sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Her şeye karşın güzel bir buluşma olmuş. Gelememe nedenlerimi anlattığım ve sen de anladığın halde yazıdaki sitem satırlarından alınıp üzülmedim desem yalan olur.
    Umarım bir dahakine bir aksilik çıkmaz.
    Hepinize sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. fotoğraflardan anladığım kadarıyla keyifli bir gün geçirmişsiniz, muhabbetiniz bol olsun;)

    YanıtlaSil
  11. Bizim gibiler teşekkür ederim canım benim...

    gydr, evet dşüncelerinde çok haklısın ben de aynen bu duyguları yaşadım, sanki çocukluk arkadaşıymışız gibi oldum. İnşallah seninle de görüşürüz güzelim...

    Serapcım ve Sibel ablacım sizlere de ayrıca geldiğiniz için teşekkür ederim canlarım.

    Gülencim, sen de alınma be güzelim, seninle zaten buluşup görüşüyoruz bebişim. :)

    Bir yaşıma daha girdim, canım arkadaşım aynen öyle çok keyifli bir gündü...

    İnşallah görüşemediğimiz arkadaşlarla da daha güzel bir zamanda tanışmak, görüşmek ve buluşmak isterim...

    YanıtlaSil
  12. AY NE GÜZEL SİZLER GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMİŞSİNİZ.BİZ DE SİZİ TANIMIŞ OLDUK

    YanıtlaSil
  13. Teşekkürler ninecim, canım benim umarım seninle de görüşürüz...

    YanıtlaSil
  14. ah o gemide ben de olsaydımmmm....
    sanım ne güzel olsun az da olsa birdahakine belki daha çok kişi katılır bende gelebilirim belki,taa istanbullardan canım sibelcim...
    sevgiler birtanem..

    YanıtlaSil
  15. Çatladım işte, bu yaz Konya'ya da Ankara'ya da hatta Tokat'ta olan varsa beklesin inşallah geziyorum

    YanıtlaSil
  16. Ayy canım benim, seni ve Eylül'ü merak ediyorum, gelin ben sizi gezdireyim, hem de tanışalım...

    YanıtlaSil
  17. Yaaaaaaaaaaa sinir oldum ya, o kadar şey yazdım hepsi gitti, ama neden oldu anlamıyorum. Yazımda kısaca :))) bu buluşmayı organize ettiğin için sana, hediyeler için yine sana, geldikleri için oradaki arkadaşlara, güleryüzlü ve pozitif insanlar olduğunuz için hepinize, fotoğraflar için eşine, şirinliği ile bize renk kattığı için oğluna çoooooooook teşekkürler. O günkü gri havaya inat ne kadar renkliydi herşey. En kısa zamanda daha çok katılımla tekrar bir araya gelmeyi ümit ediyorum. Sevgiyle kal.......
    Not: Misafirlerim yabancı değildi, dayımlardı. Yoksa misafirlerini ekip giden kadın imajını yaratmak istemem :)))))))))))

    YanıtlaSil
  18. Canım benim, bazen başka blogarda bana da oluyor özenerek yazıyorum hop diye gidiveriyor.

    Bende geldiğin ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim güzelim. Hayatıma yeni bir renk kattınız, çok güzel eğlendik ve anlamlı bir gün oldu benim için.

    Ayrıca senin misafirlerini ektin diye değil de verilen sözü her ne olursa olsun tuttun diye düşünerek yazdım şekerim, sakın yanlış anlama olmasın. Öptüm seni güzelim, kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  19. canım benim mail adresim sberay@hotmail.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  20. ay çok güzel bir buluşma olmuş... harikasınız.. gelemeyenlere ne çok üzülündüğünü bende bilirim.. ama gülenim senin alınmana gerçekten gerenk yok nezaketinin ne kadar yüksek dozda oldğunu bilmeyen yok..

    sibelim ayrıca bende seni tanıdığıma sevindim..
    umarım bir sonraki buluşmada bende olurum... :)))) eh hayali bile yeter bana ...

    YanıtlaSil
  21. celebicim, ben de seni tanıdığıma çok sevindim güzelim, inşallah sen Ankara'ya gelirsen muhakkak bir buluşma ayarlarım, seninle görüşmek ve seni tanımak isterim çünkü. Belki hayal değildir güzelim... :)

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...