RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

1 Mart 2010 Pazartesi

Çok Sevdiğim Ekmek Örtüm

 

      Bu görmüş olduğunuz ekmek örtüsünü uzun zamandır severek kullanıyorum, sizlere de göstermek istedim belki bir fikir verebilir diye. Değişik, kullanışlı ve misafir sofraları için şık bir örtü, üzerindeki işleri ve modelini aslında dikiş bilenler kolayca yapabilir. Canım annem gittiği bir kermesten kendine kırmızılı olanını ve bana da bu pembe olanını almış (bu arada kermeslerde gerçekten çok değişik el ürünleri oluyor).

 

      Bu örtünün hem açık halini hem de kullanılan halini görüntüledim, umarım işinize yarar canlarım.

      Bu arada bu örtüyü yapabilen arkadaşımdan ricam bir tane de ben hediye isterim (aslında ben böyle bir şeyleri isteme olayını sevmiyorum ama bu ayrıcalıklı) çünkü bu örtümün başına bir iş gelirse başkada yok, hani yedekte olsun diye düşündüm :) Neyse söylediklerimi ciddiye almayın…

      Sevgiyle kalın canlarım…

13 yorum:

  1. geçekten iyi fikir Sibelcim
    paylaşımın için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. çok şık bir örtü bayıldım ve itiraf edeyim ilk defa bu modelden gördüm

    YanıtlaSil
  3. Ayyy ben de çok severim bu örtümü, dikiş bilenlere tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  4. evet sibelcim güle güle kullan.blogun çok hoşuma gitti.ellerine saglık.bu ekmek örtüsünün aynından bende de var.hatta blogumda geçtiğimiz günlerin birinde yayınlamıştım.bana da bir arkadasımın annesi yapmıştı.hala kullanıyorum.aplike tekniği ile çalışılmış.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. ladyciğim merhaba arkadaşım, hoşgeldin... Teşekkür ederim sen de güzel günlerde kullan. Seninle yeni tanıştım, blogunu gezdim ama tabiki bu örtüden sende de olduğunu bilmiyordum güzelim.
    Kolay gelsin canım...

    YanıtlaSil
  6. çok güzel fikir sybellacım aytacta çok beğendi,ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler kızlar, öptüm sizi :)

    YanıtlaSil
  8. Aaa bundan bendede vardı çeyizlik yeni evlendiğimde kullanıyodum hatırlatmış oldun ben ortaya çıkartıyım çok kullanışlı bişey hem senin renklerde güzelmiş benimkisi sarıydı:)

    YanıtlaSil
  9. merhaba,
    ben de ankaradayım. buluşmaya katılmak istiyorum inşallah. bu örtülerden benim de var. babam macaristandan getirmişti. masa örtüsü ve bardak altlığıyla takım olarak. çok severek ve kıyamayarak kullanıyorum. siz de iyi günlerinizde kullanın.

    YanıtlaSil
  10. Örgüeli, bak neye kısmetmiş bu örtüm, hadi sen de çıkart, kullan beni hatırla, benim hatırlayacağım ne çok arkadaşım varmış, canlarım benim...

    karamelam, hoşgeldin arkadaşım. Seni de bu buluşmada görmek istiyorum inş. Ben de kıyamıyorum vallahi başına bir iş gelecek diye, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  11. Aaaa benimde var bunlardan. Hem de iki tane. Çok severek kullandım yıllarca.
    Mutlu günler dilerim...

    YanıtlaSil
  12. Öyle mi sibelcim, güzel günlerde kullan canım. Malesef benim yedeğim yok, sen şanslısın.... Öptüm canım...

    YanıtlaSil
  13. Bende de var. Benimki de çeyizden. Bende kullanmaya kıyamıyorum. Ama daha da kullanmıycam. Sırası gelmedi daha. Siz güle güle kullanın.

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...