RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

10 Haziran 2011 Cuma

Mandallardan Şirin Organizer Yaptım…

     Geçen sene Ağustos ayının Seninle dergisi tam benlik bir kitap yani hobi kitabı veriyordu :D. Kaçırır mıyım hemen aldım, içinde evdeki eşyaları değerlendirmek ya da yenilemek için çok değişik fikirler vardı. Bunlardan biri de mandallardan yapılan şirin askılık (ya da organizer ben karar veremedim :D) 




     Hobi odamda yaptığım minik objeleri asmak için ya da yapacaklarım listesinin gözümün önünde olması için böyle bir organizer lazımdı. Evde banyo dolabımızın kullanmadığımız rafları vardı onları aldım, kelebekli duvar stickerlerimi de aldım, bir de kursta rengarenk mandallar boyamıştım (hem hediyelik sevimli bir magnet yapmak hem de kızların fırçada kalan fazla boyalarını değerlendirmek için boyanmışlardı) onları da aldım ve başladım askılığımı yapmaya.

     Dergide mandalların üstüne cam boncuklar kullanılmıştı ben de onun yerine kelebeklerimi yapıştırdım, mandalları da renklerine uygun yapıştırdım, üzerlerini de boncukla süsledim böylece kendi zevkime uygun, evdeki malzemelerimle bir organizer yaptım. Eşim de duvara astı, çok güzel ve kullanışlı bir yenileme çalışması daha yaptım. 

     O dergide daha çok fikirler var ama bir kısmı benim evime göre gereksiz yenilemeler diye düşünüyorum, tabi bu benim düşüncem… Güzel ve değişik fikirde olanları kullanıyorum ve sizlerle de zaman içerisinde paylaşırım…

     Belki sizlere güzel bir fikir vermişimdir, hadi hepinize kolay gelsin. Sevgiyle kalın canlarım…

11 yorum:

  1. Çok güzel bir fikir canım.Çok hoş olmuş.Ellerine sağlık hayırlı cumalar diliyorum..

    YanıtlaSil
  2. cidden hoş olmuş ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  3. Canım harika bir çalışma olmuş,ellerine sağlık,hem değerlendirip hem de güzel şeyler yapmaya bayılıyorum ve de yapanları takdir ediyorum,aynı seni olduğu gibi yaniii,harikasın...

    YanıtlaSil
  4. Çok cici ve kullanışlı olmuş eline sağlık.

    YanıtlaSil
  5. işe yarar bişi olmuşlar yaa hemde neşeli görünümde! hele değerlendirme sonucu olmuş olmalarına bayıldım ben bu mandalların! süpersiniz!

    YanıtlaSil
  6. çok güzel,kullanışlı olmuş..güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık tatlım :)

    YanıtlaSil
  8. canım çok güzel olmuş ellerine sağlık:)))
    ne güzel renk renk cıvıl cıvıllar:))) güle güle kullan:)))

    YanıtlaSil
  9. Tahta mandallarlapek çok şey yapılabiliyor. Çok iyi bir malzeme. Sen de çok hoş değerlendirmişsin. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  10. Mrifaten, cocojelly teşekkür ederim kızlar...

    Fates güzel düşüncelerin için teşekkürler canım, sen de az değilsin tabiki, maşşallah :D

    Tiryaki, elişi defteri, adadeniz teşekkürler ederim kızlar,

    Nilgüncüm teşekkür ederim, ben kullanışlı şeyler üretmeyi çok seviyorum canım,

    Yasmin, Yeşim teşekkür eerim,

    Acemi Hobici Işılım ve Marifetli perim teşekkürler canılarım...

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...