RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

6 Ocak 2012 Cuma

Son Takıntılarım...

Merhaba arkadaşlar, sizlere son takıntılarımı göstereyim :D 
 
     En son şekilli delgeç ve şekilli makaslara takmış durumdayım. Her kırtasiyede, her markette hatta internette bakındığım tek şey bunlar :D 


    Bir de süslü ve renkli post-itler, kalpli, yıldızlı, evli, kelebekli v.s. 



  Baksanıza şunların güzelliğine hepsiyle ayrı planlarım var aslında mesela şekilli delgeçlerle süsleme yapmak istiyorum kenarlarını makaslarla hareketlendirmek, onları süslü objeler haline getirmek istiyorum, ayrıca oğluşumla evde değişik faaliyetler yapmak onu yararlı işlerle oyalamak istiyorum. Ama delgeçler ve makasların fiyatını görünce alamıyorum sadece yutkunuyorum. Acaba neden bu kadar pahalı? 

    Çok güzeller ama değil mi? Dahası var aslında ama şimdilik bu kadar...

    Sevgiyle kalın canlarım ...

Fotoğraflar buradan buradan, buradan, buradan, buradan, alıntıdır...

13 yorum:

  1. benim takıntılarım ise keçeler bu ara :)

    YanıtlaSil
  2. delgeçler makas çok iyimiş

    YanıtlaSil
  3. Merhaba.. son takıntılarınızı görünce blogunuza üye olmaya karar verdim :)) bende de var bu delgeç merakı.. köşe ve kenar delgeçlere bakıyorum ben de. (muhabbete bak yahu :D) Tasarımlarınız çok güzel.. Tebrik ederim. Yeni işleriniz kolay gelsin. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Bende bir ara takık durumdaydım. 2 adet küçük şekilli delgeç ve şekilli kesen makaslardan almıştım, ama şimdiye kadar hiç kullanma fırsatım olmadı. :)

    Sadece aldım ve rahatladım. :))

    YanıtlaSil
  5. canımm o zımbalardan ben de iki adet aldım sıra makasta baktığım yerdeki makasın kesimi iyi değil diye almamıştım ilk çarşıya indiğimde yeniden bakacağım. yeni cicilerini sağlıkla kullan.

    özellikle küçük çocuklu anneler için faaliyetler zinciri kurulur değilmi:)

    YanıtlaSil
  6. sibeeeel dur sakin ol!!!! sakın bulaşma bu işe,elini verirsen kolunu kurtaramazsın!benim de içim gidiyor aylardır bu scrapbooking çılgınlığına ama her malzeme ateş pahası.hele yapyapıştır,vs gibi bu işin malzemelerini satan sitelere de girip alternatiflerin sonsuzluğunu görünce hemen uzaklaştım. orda bir kalıplı kesme aleti var,muhteşem.keçe falan da kesiyor üstelik. 300 tl ammavelakin.sen git kırtasiyeden o şekilli makaslardan al oğluşunla kesip kesip yapıştırın ancak.vallahi batarsın aksi takdirde. Bir de scrapbooking in turkey diye bir blog var.ordaki karen hanım oldukça uzman bu konuda,daha görmediysen bi incele.sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Ayyy Sibel hanımcım şu delgeçleri ilk defa burda gördüm. Harikalar. Bunlardan mutlaka almam lazım. Paylaşım için teşekkürler kelebeğim :))

    YanıtlaSil
  8. Hepsi birbirinden güzel şeyler bunlar :)Nedense bende de var aynılarından. Hobi hastası olduğumuz için mi acaba :):):)
    O şekilli delgeçlerle farklı renklerde kağıtlardan delip ahşap boyamaya yapıştırmıştım. Çiçek yapmak için. Belki bir fikir olur.
    Kucak dolusu sevgiler,

    YanıtlaSil
  9. ah sibelciğim benbimde dibim düşüyor ama yazdığın gibi çok pahalı.bu arad keçe için özel bir makas görmüştüm internette.bir bayan Amerikadan getirtip internet satıyordu. adresi kaybettim.kız kardeşim Amerikada.ondan istedim ama makasın adını bilmiyorum ki!sen biliyor musun?

    YanıtlaSil
  10. delgeçlerden bir kaç tane almıştım, ince kumaşlarında kesilebildiğini söyledikleri için, bakalım neler çıkacak ortaya:)))

    YanıtlaSil
  11. Yadigar olam onlar takıntım değil hobilerim oldular artık, keçesiz yapamıyorum :D

    Yektacım, eveet çok güzeller, inş. uygun fiyatlı bulur ve alırım canımcım :D

    Sevgili Tasarıbell öncelikle hoşgeldiniz sefalar getirdiniz bloguma :D Ben de iade-i ziyaret yaptım ve size geldim. Güzel düşünceleriniz için de kocaman teşekkürler ederim...

    Hobivakti, aslında scrapbook kağıtları için kullanabilirsiniz almakla kalmayın bence, sevgiler...

    Örgü çantam bunlar almayı düşündüğüm ama alamadığım malzemeler :D belki de allah söyletiyordur ablacım :D

    Aslıcım sen de bendensin yani süpersin canım :D Ahhh benim de içim gitmişti o keçe kesen alete :D
    Allahım bir sponsor ver ne olur :D

    Hobi mutfağım bak seni de bulaştırdım bu çılgınlığa canım benim :D

    Tuğçecim aynen şekeerim hobi hastası olduğumuz için :D Ben de scrap kağıtlarını için kullanmak, ahşaplara değerlendirmek istiyorum ayrıca oğluşumla sevimli etiketler, kartlar hazırlamak da istiyorum...

    Alanaycım bilmiyorum ilk sende duydum canım. Alırsan ben de bir bakmaya gelirim inş.

    Noblessem bakalım görelim şekerim :D Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. ilk kez karşılaşıyorum ne kadar güzeller neler çıkmış Allahım bende hemen araştırdım özellikle keçe kesen makastan fakat:( bulamadım teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba ilk kez görüyorum. Çok işe yara bir şey. Deri çalışmalarda kullanmak için mutlaka edinmeliyim. sevgiler.

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...