RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

26 Ocak 2011 Çarşamba

Sipariş Üzerine Yaptığım Kutular...

     Merhaba arkadaşlar, TRT’ye çıktıktan sonra sipariş üzerine birkaç kutu yaptım, bunlar da içlerinden ikisi... Sevdiğim bir arkadaşım kızlarının odaları için benden kutular istemişti, birinin odası pembeli-morlu diğerinin odası ise yeşil-turuncu demişti. Ben de cimcimenin biri için mor diğer cimcime için de yeşil kutu yaptım. Beğenmişler sağolsunlar, tam da kız odaları için oldular :D Güzel günlerde kullanın kızlar :D Sizler beğendiniz mi? 



Hadi sevgiyle ve sağlıcakla kalın canlarım...

11 yorum:

  1. Açık hallerini merak ettim ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar. Meral...

    YanıtlaSil
  2. Sibel ablacımmm ellerine sağlık çok cici olmuşlar.

    YanıtlaSil
  3. Valla enfes olmuşlar canımm,ellerine sağlık♥

    YanıtlaSil
  4. Tam kızlara göre... Çok şık olmuşlar emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. çok zarifler kızlar bayılmıştır mutlaka ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim kızlar, evet çok beğenmiş cimcimeler...

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuşlar. Güle güle kullansınlar.

    YanıtlaSil
  8. eline sağlık canım çok güzel olmuşlar. sibelim sen bana bunu öğretmiştin ya sende kaldığım gün, ondan sonraki hafta sonu ben ipeğe yaptım bir tane bunlardan:))) mutfağında ilaç kutusu olarak kullanıyor, sağolasın, sayende ecza dolabı oldu kızın:))))
    ayrıca peçete transferini de öğretmiştin ya bana aynı akşam:))) yine ipeğin holündeki aplikleri peçetelendirdik sayende:)))) zaten bir daha da hobi yüzü görmedim...son yaptıklarım da senin sayende yaptıklarım oldu, teşekkür ederim sibelim:))))
    arada görüşelim de bana ilham ver bari:)))))öptüm:)

    YanıtlaSil
  9. Selmacım teşekkür ederim...

    Işılcım pek uzaktayız yahu yoksa ben kendi ellerimle yapıp yapıp evini döşerim şekerim, hem sen çalışan bir bayansın nerdeee hobilerle uğraşmak :D İnş. yakın zamanda görüşürüz canım. Öpüldün...

    YanıtlaSil
  10. ellerinize sağlık çok güzeller..göznurundada yaptığınızı izlemiştim.bende yapmak istiyorum çünkü çok hoş çok kullanışlı görünüyor.sadece sizden bişey rica edecem;yanlara koyduğunuz parçanın ebadı kaç olacak ??
    iyi tasarımlar diliyorum :)

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...