RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

16 Ağustos 2011 Salı

Ahşap Tavşan…


    Merhaba arkadaşlar, eşimin yeni kestiği dik kulaklı tavşanı göstereyim sizlere… Yaklaşık 5 çeşit tavşan modeli çıkardı, onlardan bir tanesi de bu model… Diğerlerini kestikçe yayınlarım…

    Kullanım alanları çok geniş bu tavşancığın; kreş, ilkokul ve bebek yatak odalarında duvar süsü olarak, saat kenarlarında içine rakam yazmak için, kalem kutusu ve notluk vb. üzerine yapıştırılarak, büyük boylarda post-it notluk olarak, küçük boyları rüzgar çanlarında motif olarak, üzerine yüz çizilerek, ayaklarına askı koyarak askılık olarak, ayaklarından birşeyler sallandırarak süs olarak, anahtarlık olarak vb. şekillerde rengarenk  boyayıp dilediğiniz her yerde kullanılabilirsiniz.

   Eğer ben de istiyorum diyorsanız SAHİBİNDEN sayfama bakabilirsiniz ayrıca mail yoluyla da benimle iletişime geçebilisiniz…

   Eşimin kestiği diğer objeleri görmek isterseniz buradan, buradan, buradan ve buradan bakabilirsiniz canlarım...

Dip Not: Tavşanların üzerindeki rakamlar boylarının kaç cm olduğunu gösteriyor…

5 yorum:

  1. vaoov tavşanlar süper necati görmesin bunu:)(necati benim tavşanım adına bakma aslında bir dişi ama isim konduktan sonra öğrendik:)
    eşini tebrik ediyorum tekrar sibelciğim.çok güzel ve işlevsel olmuşlar.bravo valla

    YanıtlaSil
  2. sibel hanım merhabalar,ürünlerinizle ilgili calısmak adına bana chicoolatte@hotmail.com dan iletişim bilgilerinizi yollarmısınız...?

    YanıtlaSil
  3. harika çalışmalar sırayla blogda yerini alıyor. maşaallah. eşinin eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Alanaycım teşekkür ederim canım ayrıca necati nin yeri ayrı bu tavşanların di mi :D

    Tiryakim ne demek tabikiyardımcı oluruz... Cuma günüde tamam canım o gün görüşürüz...

    Chic o latte gönderdim canım teşekkürler...

    Fuskacım teşekkür ederim güzel yorumun için...

    YanıtlaSil
  5. Sibelcim yine çok güzeller..Kullanım alanıda çok geniş bunların ellerine sağlık eşinin bereketli satışlarınız olsun canım hayırlı geceler..

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...