RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

8 Şubat 2012 Çarşamba

Sergiye hazırladığım Ekmek Kutusu...

Merhaba canlarım,

Dünkü kar yağışından sonra Ankara şimdi bahar havası gibi bir güne merhaba dedi. Havanın açık olması ruhumuza da yansıdı, içim kıpır kıpır :)

Bu yazılarımı hazırlayıp eşime gönderiyorum, o da fotoğrafların işini tamamladıkça yayınlıyor sağolsun, en azından o dertten beni kurtardı. Bende vaktim oldukça yorumlarınıza bakıyor, beğenildiklerini gördükçe içim ferahlıyor, sağolun varolun.

Bugün takım olarak hazırladığım ekmek kutusu, peçetelik ve poşetliği görücüye çıkartıyorum canlarım. Bakalım bunlara ne yorumlar gelecek :)

Fotoğrafları flaşsız çekince renklerinde kayıplar olduğunu farkettim, daha önce yayınlanan fotoğraflarda gördüğünüz renkler değil esasında benim boyadığım renkler, ya da tam olarak değil. Bunları o sebeple flaşla çekelim bari dedi eşim, vernik olunca obje üzerinde flaş patlıyormuş (parlayan bölgede görüntüyü yakıyormuş, aşırı parlatıyomuş yani). Bu hallerinde renkler daha gerçeğe yakın olduğu için katlanacağız bakalım :)

Sizi ilk olarak ekmek kutumla başbaşa bırakıyorum.

Sevgiyle kalın...








3 yorum:

  1. çok hoş olmuş benimde elimde bir ekmek kutusu var yapılmayı bekliyor yalnız beni boyaması korkutuyor içini nasıl boyayacağım nasıl vernikleyeceğim boya kokusu vernik kokusu bunları nasıl yeneceğim bilemiyorum o yüzden de bekliyor kenarda
    Ellerin dert görmesin Sibelcim

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel şık bir kutu olmuş ellerinize sağlık.
    <:))

    YanıtlaSil
  3. şahane olmuş canım.ellerine sağlık..

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...