RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

7 Şubat 2012 Salı

Sergiye hazırladığım Kalp Kutular...

Merhaba canlarım,

Hazırlıklar son hızıyla sürüyor, sağolsun eşim fotoğrafları daha güzel görünsün diye dekupe ediyor, umarım beğeniyorsunuzdur. 


Fotoğrafçılıkta dekupe obje dışında kalan veya istenmeyen bölümlerin tamamen silinmesi, hatta silinen kısımlara arka fon verilebilmesi işlemiymiş, bunu da belirtmek istedim. Yani bir tek bizde yok dekupaj işi :)

Sıra geldi kutularımı görücüye çıkartmaya geldi, farklı boylarda takı vb. koymak için, siz nasıl isterseniz. Ben içlerine sevgimi koydum, kabul buyrun arkadaşlarım :)

Gelen yorumlarınız için çok teşekkürler, fırsat buldukça okuyabiliyorum, cevaplayamadıklarım için kusura bakmayın, en kısa zamanda o işe de başlayacağım.

Bu arada şu an Ankara'da bir kar yağışı başladı, lapa lapa yağıyor maşallah. Şu an don tehlikesi yok ama akşam hava ayaza çekerse vay halimize :)

Daha fazla uzatmadan sizi çalışmalarımla baş başa bırakıyorum.

Sevgiyle kalın.






2 yorum:

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...