RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

24 Şubat 2010 Çarşamba

Dostum Dendenak ile Hediyeleştik…

      10 Marifet sitesi bana çok şey kazandırdı, öncelikle yeni arkadaşlıklar, yeni bilgiler ve pratik fikirlerle kendimi aşmamı sağladı. İyi ki hobi merakım başlamış ve internette kendimi yenileme girişiminde bulunmuşum.

 

       Bu vesileyle çok kaliteli ve yürekleri de elleri gibi sevgi dolu ve üretken arkadaşlarım oldu, bunlardan biri de Dendenak yani Özdenciğim. 10 Marifet’te yayınladığı şal için yazdığım bir yorumum üzerine hiç tereddüt etmeden “sana da yaparım” diyerek, Türkiye’nin bir ucundan, Van’dan bana o marifetli elleri ve sevgi dolu yüreği ile bana bu gördüğünüz ebruli ipten cıvıl cıvıl baktusu ve yanında da bonusu olan bu çok şirin bereyi örüp, çok da şık bir paket yapıp gönderdi. Ben sadece baktus bekliyordum, o bereyi de kızına ya da kendine yaptı zannediyordum, meğerse bana örüp hazırlamış canım benim.. Ellerine ve emeklerine sağlık Özdenciğim, çok teşekkür ederim, yolun her zaman açık olsun.

  
 
     Baktusu iki şekilde takıp resimledim, her ikisi de çok hoş duruyor. Sabahları yürüyüşte boynuma takıyorum sıcacık tutuyor.

     Önceleri çok beğendiğim bir şal örecekti ama eşinin bir sözü üzerine fikir değişikliğine gidip bu baktusu ördü, eşine de ayrıca teşekkür ediyorum, eminim o şal da çok güzel olacaktı ama biliyorsunuz ki yeni modamız “Baktus”.

  
  

     Ben de sevgili arkadaşıma, Bel-Mek kursuna giderken yaptığım “tuvalet kâğıdı yedekliği” ve tatlı kızına da yani Eylül'e de toka gönderdim. Umarım her ikiniz de güzel günlerde ve güle güle kullanırsınız.

     Canım arkadaşım, yazın geldiğinde inşallah Ankara’da olursam seninle muhakkak görüşmek isterim, seni çok merak etmeye başladım. 


     Her zaman sevgiyle kal arkadaşım..

8 yorum:

  1. Gülen yüzünü gördüm ya canım çok mutlu oldum. Kızım tokalarını çok beğendi bu onun için yeni bir olay çünkü toka bile takmıyordu kafasına. Ben hala banyomun boyanmasını bekliyorum, eşimi biraz zorlayayım bu hafta sonu halletsin düzenlenmiş haliyle göstereyim kullanımını. Çok teşekkür ederim canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canlarım, sizler de mi netteydiniz, çok sevindim...

    Özdencim, Eylülcük yeter ki mutlu olsun, ben ona daha neler gönderirim :)Senin de ellerine sağlık güzelim...

    YanıtlaSil
  3. sibelciğim ne güzel şu internet herkes birbirini tanıyor ve sevgilerini paylaşıyor.hediyelerin çok yakışmış .sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler adaşım, ablam... Ayrıca haklısın, bizler interneti en iyi kullanan insanlarız :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan ikiside birbirinden güzel..Özdeninde ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  6. sibelcim gördüm seni ay çok tatlısın canım.kırmızılar da çok yakışmış.güle güle kullan iyi günlerde kullan bitanem..
    sevgilerrr..
    ay içime sokasım geldi seni kanım kaynadı canım yaaa..

    YanıtlaSil
  7. Oyyy canım yaaa böyle samimi insanları çok seviyorum ve de çok merak ediyorum. Canım benim inşallah yakın zamanda görüşürüz de bu merakım gider...

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...