RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

3 Şubat 2010 Çarşamba

KAR KEYFİ...

      


         Biraz geç de olsa bunu yazmak istedim. Herkesin blogunda "kar buraya da geldi, nihayet kar yağdı,  kartopu oynadım" gibi yazılar görüyordum ve karı çok özlediğimden bayağı da imreniyordum. 


      Çarşamba akşamı nihayet kar buraya da geldi ve geceden itibaren 23 Nisan çocukları gibi inanılmaz mutlu olmuştum. Perşembe günü baktım aşağıda çocuklar çığlık çığlığa kartopu oynuyorlar, ben de durur muyum? Hemen oğlumu da sıkıca giydirip aşağıya indik. 

 

        Apartmandan bazı komşu çocukları da vardı. Yiğit'i gören geldi, tabii oğluşumun gördüğü ilk kar değil ama arkadaşlarıyla ilk defa kartopu oynadığı ve kardankız yaptığı eğlendiği bir anı oldu. 



   Kızlarla birlikte ilk önce Yiğit'e kartopu yapmasını öğrettik, karlarla oynamasını öğrettik. Ben arabayı temizlerken kızlar da sağolsunlar Yiğit ile birlikte kartopu savaşı! yaptılar, beraber oyun oynadılar. 



      Daha sonra ben kızlara kartopu ile sataştım, üçe karşı bir savaş yaptık, nasıl güzel eğlendiğimizi anlatamam. Bu eğlencenin ardından  kardankız yaptık, evet kardankız... Yiğit de bize yardım etti, elleriyle bize kar getirdi yavrum. 



      Kardankızımızı bitirince taşlardan göz, ağız ve burun kısmını yaptık, Selin şapkasını İlkim de kaşkolunu taktı, çok güzel bir ekip çalışması oldu anlıyacağınız. Özellikle Yiğit için anlamlı ve çok  eğlenceli bir gün geçirdik. 



 Teşekkürler İlkim, Selin ve Gökçe.

Kar yeniden geliyormuş, oğluşumla birlikte dört gözle bekliyoruz...


4 yorum:

  1. Buraya çok kar yağdı ama ilk gün benim okulum tam gündü, ertesi gün buz oldu, sonra eridi, kızım babasıyla kardanadam yaptı.
    Küçükken her kar yağdığında annemle gece gündüz demeden kartopu oynardık.

    YanıtlaSil
  2. Yorumun için sağol özdencim, bende küçüklüğünü özleyenlerdenim malesef...

    YanıtlaSil
  3. ohh ne güzel olmuş :) oğluşun için unutulmaz bir gün olacaktır

    YanıtlaSil
  4. Evet mahperi en çok da o eğlendiği için unutmaz...

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...