RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

12 Şubat 2010 Cuma

Mutlu Olalım Derneği için yaptığımız Kartpostallar…


      10 marifet sitesinde yaptığımız etkinliğin devamı olarak bu kartpostalları da “Mutlu Olalım Derneği” çocukları için yaptık, komşularım ve kızlarıyla birlikte çok hoş bir ekip çalışması oldu.
      Hem çocuklar için bir şeyler yapmanın mutluluğu vardı hem de eğlenceli bir zaman geçirdik. O kartpostalların içine sevgimizi, mutluluğumuzu ve dostluğumuzu da koyduk ve İzmir’e gönderdik.

 

      Aslında hepimiz uzakta da olsak bir şeyler yapabiliriz, bu kartlar bile eminim onları gülümsetecektir, güzel dostluklara itecektir.

      Herkesin sevgiyle kalmasını ayrıca yüzümüzden gülümsemenin hiç eksik olmamasını diliyorum…

      Bu arada az kalsın bu kartpostalları hazırlayan ekibime teşekkür etmeyi unutuyordum. Figen'e, kızı Selin'e, Hayriye'ye ve kızı İlkim'e "Mutlu Olalım" çocuklarına kartpostal yaptıkları için kocaman kocaman teşekkürler ediyorum.


2 yorum:

  1. Merhabalar;

    Kartpostallarınız çok çok güzel olmuşlardı,böyle güzel ellerden çıkmış,ve sevgi dolu oldukları çok belli oluyordu.

    Ama fotoğraflarınızı görünce bir kez daha mutlu oldum ve duygulandım..

    Çocuklarımız her zaman zaten çok duyarlı,ve içtenler;onları yetiştiren,iyilik yapmayı gösteren böyle yüce gönüllü büyükleri olduğu için de çok şanslılar

    çocuklarımızdan çocuklarınıza sevgilerle,

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim böyle iltifatlarınız için ama biz içimizden gelerek ve sevgimizi de katarak yaptık, önce biz mutlu olduk ki çocuklarımızı da mutlu edelim :) Biz de sizlere kocaman sevgilerimizi gönderiyoruz....

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...