RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

8 Ağustos 2011 Pazartesi

Eşim Kesti Ben boyadım – Çiçekler


     Burada da bahsettiğim gibi eşim de artık bizim gibi hobici oldu :D Tabi en çok da benim işime yaradı… Canım kocacım ahşap kesme takımı satın aldı (zaten mühendis olduğu için eli her türlü sanata yatkındır :D) ve başladı ahşapları kesmeye, maşşallah neler çıkarıyor ortaya neler… Birbirimizle şundan yapalım, bundan da keselim diye fikir alışverişinde bulunuyoruz, her gün değişik çizimler yapıyor, farklı objeler tasarlıyor, birbirine uyduruyor ve bana da beğenmek ve boyamak düşüyor tabii :D.

    Şimdiye kadar çok değişik çizimler ve kesimler yaptı, bu ürünleri sizlere tamamladığında tek tek yayınlacağım… Ellerine sağlık kocacım…

     Eşimin kendi çizdiği ve kestiği çiçeği dün aldım elime, bir siftah yapayım dedim ve aldım elime 3 takım hemen boyadım, ayçiçeğine benziyordu ben de o renklere uygun boyadım, bakın bakalım nasıl olmuş? 



 Dip Not: Fotoğraflar da eşim tarafından çekildi...


    Sevgiyle ve sağlıcakla kalın canlarım…

22 yorum:

  1. her ikinizinde ellerine sağlık birlikte birşeyler üretmeniz süper. sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel gerçekten ama birlikte birşeyler yapmak daha da güzel sanırım...
    Çiçeklere bayıldım, ikinizin de ellerine sağlık.
    Marka model ismini de yazarsan bizim için de fikir olur canım.

    YanıtlaSil
  3. sevgili sibel eşini ve seni tebrik ediyorum harika olmuşlar...

    YanıtlaSil
  4. Böyle eşlere bayılıyorum ;) ne güzel eşinle beraber bişeler yapıyorsun..Allah birlikteliğinizin bozulmasına izin vermesin ;)))
    çok güzel bir ayçiçeği olmuş..

    YanıtlaSil
  5. murat beyin de senin de ellerinize sağlık canım şu minik buzdolabı magnetlerinden de kestirebilirmisin sibelcim,küçük kare olanlardan onlar çok şirin oluyor magnet için,bana verdiklerinden 2 tane yaptım diğerlerini kullanmaya kıyamıyorum devamı yok diye..onları kendime yapıcam..

    YanıtlaSil
  6. Örgü çantam teşekkür ederim ablacım...

    Marifetli peri cidden birlikte işler yapmak o kadar eğlenceli ve zevkli ki... Darısı tüm isteyenlere :D Bir de pericim neyin markası ve modelini sordun anlamadım canım...

    alanay teşekkür ederim canım...

    Sevgili uğurböceği teşekkür ederim ayrıca güzel düşüncelerin ve duan için de teşekkürler ve kocaman bir AMİN :D

    Tubacım teşekkür ederim şekerim...

    Ladygreenriver nihayet seni aramızda görebildik kız özlettin kendini ve yazılarını :D Teşekkür ederim şekerim, ayrıca kare kestirebilirim dediğin gibi güzel oluyor hem sen kullan onları ben sana yollarım elimdekilerden cicim. Öpüldün...

    YanıtlaSil
  7. maaile dekorasyon ve hobi işine başlamışsınız, ne güzel:)) çok güzel çalışmalar bunlar, elinize sağlık. güle güle kullanın.

    izleyici bölümü var bazen sorun olabiliyor sayfada, yenelerseniz düzeliyor:))

    YanıtlaSil
  8. Tamam Tiryakim neden olmasın. Sen şablonlar getirecektin bir ara veriver bari de başlaalım di mi :D

    Asortik teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  9. Eşinizle beraber ne şaheserler çıkaracaksınız daha merak içerisindeyim :) Harika olmuş bunlar. Beraber bir şeyler üretmek ne kadar keyiflidir. Ellerinize, emeğinize sağlık.Sevgiler,

    YanıtlaSil
  10. Canım, hani ahşap kesme takımı aldığınızı yazmışsın ya, ben onu elektrikli dekupaj testeresi gibi birşey zannettim:) O yüzden marka sormuştum:)

    YanıtlaSil
  11. Marifetli Peri, Dremel marka aldık takımı...

    YanıtlaSil
  12. ay çook teşekkür ederim canım çoook sevinirim vallahi o kadar küçükleri yok çünkü piyasada küçük ama yapılınca çok hoş oluyor.

    YanıtlaSil
  13. Tuğçe teşekkür edeirm, vallahi allah sağlık huzur versin neler çıkar bizden neler :D Biz iyi bir ekibiz galiba :D (maşşallah)

    Şulecim ne demek gönderirim canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Sibelcim eşinle birlikte süper güzel işler yapmışsınız ellerinize sğalık.Ne güzle böyle omuz omuza bişeyler üretmek maaşAllah size nazar değmesin canım..

    YanıtlaSil
  15. Marifetane allah razı olsun canım, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  16. 10 Marifette gördüğümde de çok beğenmiştim. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  17. birlikten kuvvet doğar ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  18. Ellerinize sağlık, ben erkek arkadaşımı hobi odama sokmaya korkuyorum kırıp dökecek diye, ne büyük şans! Her başarılı blogger kadının arkasında elinden iş gelen bir erkek vardır mı desem ne desem? ;)

    decodeniquo.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi onun büyük desteği olmazsa herhalde böyle şeyler üretip yapamazdım güzelim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için canım :D

      Sil
  19. Birlikten kuvvet doğarmış. Kolaylıklar diliyorum size.

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...