RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

21 Mayıs 2010 Cuma

Kutulardan Kalemlik Yaptım…


     Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır kutuları yapışkanlı kâğıtlarla ya da kumaşlarla kaplamayı çok severek yapıyorum, hepsine farklı bir görüntü, işlev ve hava veriyor. 



      Bir tane kare salep kutum vardı, onu da kaplamıştım elimde boş boş duruyordu, bir tane daha salep kutusunun içi de bitince onu da kaplayıp, birleştirip böyle bir kalemlik ya da sepet yapayım dedim. 


     Ortasına da kartondan bir şerit kesip üzerini aynı kâğıttan kapladım ve iki kutunun ortalarından eşimin de yardımıyla zımbaladık. Hem çok değişik ve hoş bir kutu değerlendirme çalışması hem de yeni bir kalemlik ya da ıvır zıvır koyma kutusu oldu. Aslında biraz da sade bir kutu gibi duruyor biraz da süslemek gerekir diye düşünüyorum. 


     Şimdilik bu kadar oldu, eski kutuları değerlendirmeniz için sizlere belki bir fikir verir…

     Sevgiyle kalın canım…

16 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım..Bende geçenlerde yapışkan kağıtla ayakkabı kutularını kapladım.Ama göründüğü kadar kolay değilmiş.İlk kutuda çok uğraştım ama diğerleri daha kolay oldu:))

    YanıtlaSil
  2. eline saglik hic biseyi bos birakmiyorsun :) elinden bisey kacmiyor cok güzel bu, cocuklar ile yapila bilinecekleri topluyorum cok yardimci oluyor bu bloglar bana, buda cok hosuma gidiyor bayiliyorum her blogda saatlerce gezip bakabilirim hic usanmadan :D öptüm canim benim..

    YanıtlaSil
  3. Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. SİBELCİM NE GÜZEL OLMUŞ ÖYLE...BENDE KAPLAMAYI ÇOK SEVİYORUM.....ELLERİNE SAĞLIK TATLIM...

    YanıtlaSil
  5. değerlendirmek ne güzel. çok güzel olmuş. Blog arkadaşlarıma hediyelerim var. buyurmazmıydınız :)

    YanıtlaSil
  6. Gülşahcım yöntemini bilince çok kaly hem de çok zevkli bir çalışma oluyor kağıtlarla kaplama. Teşekkürler...

    Teşekkürler Yeldacım...

    Küçük dokunuşlarım çok teşekkürlercanım, hiç bir şeyi boş bırtakmıyorsun diyorsun ama yakında ev değerlendirecem diye eskilerden geçilmeyecek :D

    Teşekkürler Tiryakicim...

    Şehnazcım kocaman teşekkürler şekerim senin gibi olamayız ama elimden bu kadarı geliyor canım...

    Senacım teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. ben de yaptım ben de yaptım.. özellikle ayakkabı kutularını yapmaya bayılıyom. ayakkabılarımı öyle koyuyom içine.. leopar kapladım bı tane gecen gun. cok cici oldu. hediye kutusu da oluyo bölelikle..

    YanıtlaSil
  8. ellerine emeğine sağlık canımcım

    buluşlmamıza mutlaka gelicem canımcım inşallah benim canavardan yana bi problem olmaz olursa da belki geç gelirim ama kesin bi 5 dakkalığınada olsa uğrarım
    sevgilerimle görüşmek dileğiyle. :)

    YanıtlaSil
  9. Sibelcim ellerine sağlık harika olmuş. benim de birkaç kutu var, bakalım onla ne olacak. iyi bir fikir verdin sağolasın

    YanıtlaSil
  10. sevgili sibel çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık süper bir geridönüşüm geri dönüşümlere bayılıyorum.........

    YanıtlaSil
  11. Sibelciğim harikasın valla. Büyük ve ünlü mağazalar karton kutuları bir dünya paraya satıyor da noluyor. Üstelik ben seninkini daha çok beğendim:)))

    YanıtlaSil
  12. Güneşcim teşekkürler güzelim, adın gibisin canım yaaa... Ayakkabı kutuları da güzel dediğin gibi :D

    Aşkım&Aşkım bekliyoruz canım, kısacık da olsa gel...

    Rica ederim Hilalcim...

    Gönülcüm ben de çok seviyorum geri dönüşümleri canım...

    Çilekcim, kocaman kocaman öpüyorum teşekkürler...

    YanıtlaSil
  13. Süper olmuş. Artık kutuları atmayacağım :) Hatta elimde 2 tane yoğurt kutusu var plastik. Yakında karşınıza çıkacaklar bakalım beğenecek misiniz? Ellerine, fikrine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  14. Teşekkürler Yeşimcim, eminim senin elinde güzel ekle bürünecek o kutular canım. Ben de yoğurt kovalarına kılıf örmüştüm bi de onu yayınlıyım belki bir fikir verir.

    YanıtlaSil
  15. Sibelciğim hem çok kullanışlı olmuş hemde modeli çok güzel ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...