RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

6 Mayıs 2010 Perşembe

Tiryaki Hobi ile buluşmamız ve Keçe Çantacık…

     Merhabalar,  dün Tiryaki Hobi ile buluştuk, hem bizler hem de çocuklarımız çok mutluydu. Çok güzel sohbetler ettik, bilgi alışverişinde bulunduk kısacası güzel vakit geçirdik. Teşekkürler Tiryakicim… 

      Yiğit her zamanki gibi Betül’e takılmadan edemedi, onunla oyunlar oynadı, koşuşturdular. Yiğitim, tam vaktinde uykuya yenik düştü ama Betülcüm bizleri dinledi, muhabbete katıldı canım benim… 


     Tiryaki Hobi ile ayrıldıktan sonra, iş çıkışında eşim geldi, Antares’i gezdik, orada Çocuk Esirgeme Kurumu Saray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan hem bedensel hem zihinsel rahatsızlığı olan çocukların yaptığı el ürünlerinin satışı için stant açmışlar. 


       Neler yapmışlar bir görseniz örgüler, keçeden süsler, paspaslar, yastıklar, örtüler v.s. gizliden ağlayarak hem inceledim hem de öğretmenlerine ve çocuklara kocaman bir “helal olsun” dedim. Ufak bir katkım olsun diye bu pembe çantacığı aldım. Görevli bayanın anlattığına göre bir kolu olmayan ve tek tarafı felçli olan bir çocuğun yaptığı tablolara, resmen ağzım açık olarak baktım. Harika tablolar yapmış, nasıl bir yetenek ve hayal gücüdür şaşırdım. Resimlerini çekmediğime o kadar pişman oldum ki, anlatamam. Tiryaki Hobi ile o tarafa neden gitmedik, gezmedik diye de kendi kendimi yedim.

      Antares’e yolunuz düşerse lütfen bu standa muhakkak uğrayın; 2. katta sinemanın karşısında. Bu çocuklar hem rahatsızlar hem kimseleri yok hem de çok yetenekliler, onlara destek olalım.


     Sevgiyle ve sağlıcakla kalın canlarım…

6 yorum:

  1. Ne demek canım havalar güzelleşiyor artık sık sık yaparız, benim arabam bi servisten çıksın da :D Ama annesi o hali bile çok güzel yerim ben onuuuu.

    YanıtlaSil
  2. Kızlar vallahi iç geçirdim.Tahmin edebiliyorum sohbet muhabbet ayyy. İşşallah bir dahaki sefere bende katılabilirim.

    YanıtlaSil
  3. benim de ankaraya mı taşınmam gerekiyor bu durumda yani:( orada olsam yağmur, migren dinlemem damlardım kesin...buluşun bakalım arkadaşlarım, benim yerime de sohbet edip, gülüp eğlenin olur mu:))))))))

    YanıtlaSil
  4. Canım ,Yiğit Betül ile bayaa ilgilenmiş:) Çok tatlı görünüyorlar.Çantanıda güle güle kullan...
    Yiğiti çok öpüyorum.Hoşçakal.

    YanıtlaSil
  5. sibelcim ne güzel yapmışsınız,içinize sinsin.sevgiler

    YanıtlaSil
  6. AtölyeKedi, bir dahaki sefere görüşürüz inş. canım.

    Acemihobici, keşke burada olsaydın iyi olurdu ama olsun sen de ülkemizin en güzel yerlerinden birindesin. Belki yazları bizler oralara geliriz :D

    Makbulecim teşekkürler canım :D

    Sibel ablacım teşekkürler...

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...