RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

21 Ocak 2010 Perşembe

KOMŞUMUN MARİFETLİ ELLERİ -1- Bereler

Sevdiğim ve sık görüştüğüm arkadaşım ve komşum Figen’in ganimetlerini ortaya çıkarmaya karar verdim. Buradaki bereler, kazaklar, yelekler sevgili arkadaşım Figen’in el emekleri, göz nurudur. Örgü konusunda çok beceriklidir ve çocuklarına özellikle de kızı Selin’e neler örmüş neler… Yavaş yavaş sizlere göstermeye ve anlatmaya başlayacağım, sizlerde isterseniz model almaya başlayabilirsiniz…


Kırmızı bereyi, kızı Selin’e örmüş. Figen’in kendi bulduğu bir model, yapımı basit ama kız çocukları için çok hoş bir bere. Kalecikli olan arkadaşım Figen, bu model bere ile orada bir furya başlatmış.


Yeşil bereyi ise geçen sene 23 Nisan’da Yiğit’e doğum günü hediyesi olarak örmüştü, oğlum da ponponlarını sallaya sallaya giyiyor, canım arkadaşım ellerine sağlık. Yiğit’e beresiyle poz vermesini istedik tabii ki biraz oyun oynamak istedi, modellik yapmadı, bu da yakalayabildiğimiz fotoğrafı.



...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...