RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

26 Ocak 2010 Salı

ATKILAR...


        Bu atkıyı sevdiğim bir arkadaşım Ümit ablam kızı Cansu için örmüş. Ümit ablamın da örgüleri meşhurdur, çok düzgün ve güzel örgü örer.

        Bu atkının ipi Alize-batik, modelin adını bilmiyorum ama şöyle anlatayım: 3 sıra bir ters bir düz örüyor, 3 sıra sonra düzün üstüne ters tersin üstüne düz örüyor, yani değişik bir pirinç modeli.

       Rengi de modeli de güzel olmuş bence, ellerine sağlık Ümit ablacım. Cansu da güle güle kullansın. Bize geldiklerinde de mavisini eşi için başlamıştı, o da çok hoş duruyor, şimdiye kadar bitirmiştir bile işi hızlı arkadaşım benim.


  
           Bu da benim ördüğüm atkım, fantezi ip ile örmüştüm. İçindeki renkten berem vardı, ben de takım olsunlar diye yaptım. 7 numara şiş ile düz örgü ördüm, uçlarına da kendi ipinden püskül yaptım, yapımı  bu kadar basit. Sık kullandığım bir atkım, hem yumuşacık hem de şık duruyor.




4 yorum:

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...