RİCA ve HATIRLATMA

Paylaşmak elbette çok güzel. Ama ürün veya tasarımın sahibini hiçe sayarak kendine maletmek bence hiç hoş değil. Bu hususta daha duyarlı olmanızı, yayınlarınızda kaynağınızı belirtmenizi özellikle rica ediyor,

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası" gereği eser sahibinden izin alınmadan, web sitelerine yüklenmiş olan fotoğraf ve makalelerin kopyalanması, saklanması ve kullanılması suçtur !!!


diye tekrar hatırlatmak istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın, emeğe saygı gerek...

21 Ocak 2010 Perşembe

Mum Yenileme Çalışmam…

...

Ev dekorasyonlarında mumları ve sabunları kullanmayı çok severim. Evlere hem şık bir görünüm sağlıyorlar hem de kokulu olanları çok hoş koku verip evin havasını değiştiriyorlar.


Evde olan kullanamadığım ve rengini de pek sevmediğim birkaç mumlarım vardı, nasıl değerlendirsem diye düşünürken “Derya Baykal”ın hobi kitabında mum süsleme çalışması vardı, o aklıma geldi.

Hemen gidip bir dekupaj tutkalı (önceden bu tutkalla yapıştırıyordum, şimdilerde piyasada peçete tutkalı var) aldım, evde çok beğendiğim kırmızı çiçekli bir peçetem vardı onu da kenarından dikkatlice kesip, tutkal ile ortasından başlayarak mumlarıma yapıştırdım. Çok hoşuma gitti, hem mumlarım değerlenmiş oldu hem de şık bir görünüm oldu.

Diğer mumlarımı yayınlayamıyorum çünkü bu çalışmamı beğenen arkadaşlarıma hediye etmiştim. Elimde sadece bu arkadaş kaldı, arasıra böyle mum süsleme çalışması yapıyorum, bir ara fotoğraflarını çekip burada yayınlarım. Bu çalışmayı herkese tavsiye ederim hem yapımı kolay hem de el emeği şık bir eşyanız oluyor.

6 yorum:

  1. süperrr :))))

    YanıtlaSil
  2. bu çok şık olmuş canım,
    ellerine sağlık.
    tam da bu konuyla ilgilenirken google dan sen cıktın karşıma.
    sevgiler :)

    birgül

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle bunlar süper olmuş yaa çok şık valla ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. sibelcim dekopaj tutkalı ile peçete yapıştırılabilir mi? yoksa peçete tutkalı mı olmalı..öptüm canım

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Fatoj.

    Şulecim ilk yaptıklarımı dekupaj tutkalı ile yapmıştım sonraki aldığım da peçete tutkalı idi. İçeriği aynı ikisi de aynı işi görüyor yani. Muck...

    YanıtlaSil

Canlarımın Güzel Düşünceleri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...